Loading Events

« All Events

Witch: Fated souls – onder het ijs.

7 april @ 14:00 17:30

Cost

Free

Description

🌐Language: English
📌Location: Live Game Room 2
🎤Hosted by: Mark

Witch: Fated Souls is een spel die zich afspeelt in deze wereld die net zo werkt als in Vampire: The Masquerade, een wereld achter de schermen. De spelers zijn deel van een coven, die samen werken om verschillende avonturen op te lossen.

“onder het ijs”

Na de ontdekking van een verborgen ingang onder de Storglaciären Gletcher in Zweden naar een ondergrondse stad, werd het Midvinter Syndikatet (Midwinter Syndicate) ingeschakeld om het te onderzoeken. Echter, na een korte tijd werd er niets meer van hen vernomen. Onder druk van groeiende zorgen en verontrustende geruchten over de verdwijning, worden de spelers uit de coven gevraagd om de verdwijning van het syndicaat te onderzoeken. Verkenning van de bevroren ondergrondse stad Isdömet, met focus op atmosferische setting en puzzeloplossing. Ontmoeting met vijanden en geesten uit het verleden, die proberen de spelers te dwarsbomen in hun zoektocht. Ontrafeling van het duistere geheim van Isdömet, dat verband houdt met het verdwenen syndicaat en de oude geschiedenis van de stad. Morele dilemma’s en keuzes die de spelers moeten maken, die invloed hebben op het verloop van het avontuur en de uitkomst van hun missie. Dit avontuur neemt de spelers mee op een spannende reis naar een bevroren wereld vol geheimen en gevaren, waar ze zullen worden geconfronteerd met hun grootste uitdagingen tot nu toe


Witch: Fated souls.

2 Gaat
4 beschikbaar
RSVP Hier

If you are unable to make this panel or changed your mind, please email us at events@rollinitiativecon.nl so we can open up the spot for somebody else.

Ga naar de inhoud